Ouder kind atelier

Zie de algemene uitleg over de workshops op de pagina workshops.
Opgeven kan via het aanmeldformulier hieronder en de betaling via de button tickets/webshop. Let op: je krijgt nog mail van mij ongeveer een week voor de workshop. Helaas komt deze vaak in de spam terecht, dus hou je spam in de gaten. 

Komende ouder/kind workshops

Kijk hieronder bij het aanmeldformulier voor alle data

Zaterdag 1 juni 'Onderwaterwereld' 10.30-12.00 uur
We spelen met onderwaterdieren diep in een zee van scheerschuim. Je kunt troep uit de zee sorteren en kijken wat er wel in de zee hoort en wat niet. We maken onze eigen koraalwereld in het zand & spelen met springende kikkers in 'kikkerdril'. Ook gaan we aan de slag om bubble art te maken... Wie gaat er mee op avontuur diep in de zee? Geef je dan nu op via onderstaand aanmeldformulier.

Zaterdag 15 juni 'Vaderdag' 10.30-12.00 uur
Wil je ook happy socks maken voor Vaderdag? We gaan auto's wassen in een wasstraat, een nagemaakte baard scheren, neppe tanden poetsen en spelen in sensorische speelbakken met nepsnorren! Creëer een mooi schilderij met verf voor papa, omdat hij jouw spetter is! Kom met papa zelf of juist met mama, opa, oma of met wie je wil en maak leuke foto's en cadeautjes voor Vaderdag! Lijkt dit jou wel wat? Geef je nu op via onderstaand formulier.

Aanmelden