Aanmelden:Algemene informatie over de workshops

Wat: Tijdens de workshop 'ouder kind atelier' en de workshop 'peuter atelier' zijn er op de locatie van Atelier Knoeiboel verschillende sensopatische speel en knutselplekken ingericht binnen een bepaald thema.
Hoe: De kinderen komen met hun ouder binnen en kunnen koffie/thee/water/ranja en wat lekkers pakken. Als iedereen er is zal ik een korte uitleg en instructie geven over de verschillende activiteiten. Daarna is het vooral spelen, kliederen, ontdekken, creëren ervaren en leren! Ik zal rondlopen en begeleiden. Laat vooral je kind de leiding nemen en kiezen wat hij/zij wil doen, speel mee en beleef de wereld van hun fantasie. 
Tijd: De workshop duurt ongeveer 1 a 1,5 uur. Starttijd staat vermeld bij de workshop datum.
Dresscode: Trek niet je beste kleren aan, want met al dat geknoei kan je natuurlijk ook vies worden. 
Ouders: Ik heb er bewust voor gekozen dat je deze workshops samen met je kind(eren) doet. Thuis heb je altijd de afleiding van van alles wat je nog moet doen, maar nu ben je er helemaal voor je kind en kun je echt samen spelen.
Leeftijd: ouder kind atelier 1,5 t/m 6 jaar en peuter atelier 1,5 tot 4 jaar.
Kosten:€ 17,50 voor een ouder en kind. Inclusief wat te drinken en wat lekkers. Extra ouder € 5,- of extra kind €12,50.  

Aanmelden: Koop je ticket via onderstaande button en meld je aan via het aanmeldformulier of via de socials. Let op: je krijgt nog mail van mij ongeveer een week voor de workshop. Helaas komt deze vaak in de spam terecht, dus hou je spam in de gaten. 

vol = vol want ik hou de groepjes graag klein, zodat alle kinderen kunnen doen wat ze willen doen.